S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.


Sledování zásilek

 


 

 


Staňte se naším FANOUŠKEM

 


 

Vsevjednom.cz

 

 

KONTAKTY

Lenka Kašparová
Běstovice 13
565 01 Choceň
tel: +420 731441711
u.kasparka@seznam.cz
IČO:87528860
Po-Pá 9:00 - 17:00

 



Vyšívané zboží na zakázku







 



Novinka !!

naše cena 119 Kč (5 EUR)
skladem
naše cena 119 Kč (5 EUR)
skladem
naše cena 199 Kč (8 EUR)
skladem

Akční zboží !!

naše cena 129 Kč (5 EUR)
skladem
naše cena 129 Kč (5 EUR)
skladem

ANKETA

Jaké jméno se vám líbí nejvíce ?

Andělka 26% František 28% Antonín 23% Alžběta 23%

Důležité odkazy

arr3HANDICAP- zboží pro postižené ...Dobrý den, náš obchůdek se zabývá prodejem zboží pro zdravé děti . Od jara jsem dali do nabídky... arr3NOVINKA... VYŠÍVANÉ ZBOŽÍ NA ZAKÁZKUDobrý den chtěli bychom vám představit NOVINKU... pro VSTUP do našeho obchůdku prosím  klikněte na... arr3Dovolená VÁNOČNÍ PROVOZVÁNOČNÍ PROVOZ dovolená 12.12.2016 - 01.01.2017 Objednávky na zboží, které... arr3Soutěže / Akce / Sdílení Po malé pauze tu máme opět SOUTĚŽ .. tentokrát o tento POLŠTÁŘEK (30x25cm  výplň kuličkové rouno +... arr3Dovolená LETNÍVážení, od pondělí 15.8.2016 až 26.8.2016 máme dovolenou. Odepisovat na zprávy budu zřídka,... arr3Důležité odkazy             Podívejte se na další obchůdky : e-shop pro děti... arr3Návod na ošetřování a údržbu textilu Veškeré námi dodávané textilní zboží má přiložený návod k použití, kterého se, prosím, držte... arr3Nové vzorníky BABY-TEXNové vzory !! * vzorník BAVLNA : modrý osel a růžový osel z nabídky a 1573-5 Tento vzor již není... arr3Nespolehliví zákaznici

» Heureka -kniha hodnocení

Přidáno: 02.02.2017

Zuzana

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Doporučuji

 

 

Přidáno: 29.11.2016

Monika

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Myslímže, ačkoliv jsou webové stránky zhotoveny velmi pestře barevně, není to vše.Jisté technické nedostatky jsou patrny.

Pro:

velké množství výrobků především pro maminky a děwti

Proti:

nevím, na zboží, jenž jsem si objednala dle nabídky a ihned zaplatila převodem na účet, stále marně čekám :-( !

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den
na dodaní zboží záleží na vaši platbě za jak dlouho ji odešlete. Doba dodání zboží na zakázku je 14dnů pracovních. Zboží bylo odesláno v dodací lhůtě. Pěkný den u Kašpárka
 

Přidáno: 23.11.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

spokojenost

Pro:

náhodou jsemobchod našla na netu

Proti:

přehlednost

Vyjádření našeho obchodu

moc děkujeme za hodnocení . U kašpárka
 

Přidáno: 20.11.2016

Michaela

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Doporučuji.....s výrobkem jsem moc spokojená. Dodací lhůta perfektní na to, že zboží bylo na objednávku. A perfektní komunikace

Pro:

výborná komunikace

Vyjádření našeho obchodu

moc děkujeme za hodnocení u Kašpárka
 

Přidáno: 14.11.2016

oli

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Doporučuji

Pro:

pěkný sortiment zboží

Proti:

Když budu hledat vždy něco najdu a všude.

Vyjádření našeho obchodu

moc děkujeme za hodnocení u Kašpárka
 

Přidáno: 13.11.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Nakupovala jsem zde prvně, zde jsem našla zboží podle mých představ. Jedna z kupovaných věcí nebyla skladem, paní mi nabídla jinou variantu. Velice příjemná domluva a ochota. Pocházím z Vysokého Mýta, i proto je mi tento obchůdek blízký :)

Pro:

Dobré ceny
Některé zboží se jinde těžko shání

Proti:

Málo zboží skladem
Dlouhá dodací doba

 

Přidáno: 03.10.2016

dadu.

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Nejsem s tím to obchodem spokojená a chtít hodnotit obchod když zboží zatím vůbec nedorazilo je nehoráznost. Takhle kvalitní obchod nepostupuje. Taky nechápu možnost doručení zboží do 24 hodin když ho na skladě vůbec nemáte. Víckrát zde již nakupovat nebudu.

Proti:

Nechápu proč inzerované zboží není na skladě, pak to není obchod kde by se dalo dobře nakupovat

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den p.Rumlerová je mi líto jak reagujete. Ale musím tentokrát reagovat i já osobně. Objednala jste si zboží a jak je jisté vůbec nečtete podmínky obchodů a dodací lhůtu. Zboží SKLADEM není označeno takže nemůže být skladem a ani doručení do 24hodin. Doba je označená do 24hodin a když je balíček odeslán to máte jasně napsané. Doba doručení na zboží které není skladem a je na objednání 10-14dnů pracovních od připsání platby na náš účet.
polyester, kočárkovina ,metráž

skladem

Skladem: 0 m
Dostupnost: 10-14 dní
Číslo produktu: 7612
kopírují co máte označené u zboží,které jste nakoupila.
Je tedy jak znova píšu ,nepřečetla jste si podmínky dodání a nás haníte . Nejdříve byste se měla podívat sama na sabe kde vznikla chyba a pak soudit druhého. Ale protože nejsme roboti ráda vám to odpusím. pěkný den majitelka eshopu Lenkak
 

Přidáno: 15.08.2016

Milena

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Maximální spokojenost a doporučuji!!!

Pro:

Výborná cena a dobrá nabídka!!!

 

Přidáno: 18.07.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Proti:

dlouhá dodací doba,platba předem

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, dodací lhůta byla delší z důvodů naši dovolené. Co se týče zboží jsem zákaznici vyhověla a doporučila jiné. Platba předem stanovena a pokud se to zákaznici nelíbí musí si hledat e-shop ,kde umožňují dobírku . obchůdek u Kašpárka
 

Přidáno: 11.07.2016

Ludmilka

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

dobrá komunikace, rychlost, spolehlivost, jen bych doporučila přesněji ujasnit barvy. Z obrázku jsem objednávala bleděmodrou a v reálu je barvička spíše zelenomodrá. Ale je to možná i moje chyba, měla jsem se lépe dohodnout. Jinak doporučuji, vše v pořádku

Pro:

v klidu si vybrat, co se mi líbí

Proti:

barva na obrázku vypadala trochu jinak, než v reálu

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den zákaznice Ludmila si spletla bohužél prodejce a nspasla nám hodnoce . Omlouvala se . nevadí stávají se chyby . moc díky za informaci Lenkak