Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

 


 

 

 

 

 

 

Vsevjednom.cz

 

 

KONTAKTY

Lenka Kašparová
Běstovice 13
565 01 Choceň
tel: +420 731441711
u.kasparka@seznam.cz
IČO:87528860
Po-Pá 9:00 - 17:00
to jsem JÁ

 



Vyšívané zboží na zakázku





 


 

Reklamní potisk na zakázku
Reflexní prvky ...
Obrázky, jména,loga...


 

 



Novinka !!

naše cena 255 Kč (10 EUR)
skladem
naše cena 254 Kč (10 EUR)
skladem
naše cena 250 Kč (10 EUR)
skladem

Akční zboží !!

naše cena 69 Kč (3 EUR)
skladem
naše cena 69 Kč (3 EUR)
skladem
naše cena 69 Kč (3 EUR)
skladem

ANKETA

Jaké jméno se vám líbí nejvíce ?

Anděla 35% František 27% Antonín 23% Kateřina 15%

Důležité odkazy

arr3Návod na ošetřování a údržbu textilu Veškeré námi dodávané textilní zboží má přiložený návod k použití, kterého se, prosím, držte...

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Ochrana osobních údajů

A. Základní ustanovení

 

Správcem osobních údajů je podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) (dále jen: „správce“) : LENKA KAŠPAROVÁ

Sídlo: Běstovice 13 ,Choceň 56501
IČ: 87528860
email: u.kasparka@seznam.cz
mob.: +420731441711

 

Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.

Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů. S osobními údaji nakládá pouze správce.

 

B. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

 

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy - doručení zásilky.

C. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

 

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je :

 

  • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
  • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
  • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.

 

  1. Účelem zpracování osobních údajů je :

 

  • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, telefonní kontakt a email), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
  • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit, ke kterým byl udělen vědomý souhlas.

 

  1. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.

D. Doba uchovávání údajů

 

  1. Správce uchovává osobní údaje:

 

  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
  • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 5 let ( platí v případě, že jste poskytli kontaktní údaje pro zasílání obchodních sdělení, ale ještě neobjednali zboží nebo služby. )

 

  1. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

E. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

 

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby:

 

  • podílející se na dodání zboží na základě smlouvy (Česká pošta, ,DPD, In Time a Zásilkovna)
  • zajišťující účetní operace ( účetní operace prování správce sám s využitím účetního programu PROFIT )
  • zajišťující služby provozování e-shopu (Eshop rychle ) a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu
  • zajišťující marketingové služby.

 

  1. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

F. Vaše práva

 

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte:

 

  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. A těchto podmínek.

 

  1. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

G. Podmínky zabezpečení osobních údajů

 

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť, má naistalovaný antivirový program, počítače má zabezpečené proti přístupu neoprávněných osob.
  3. Správce prohlašuje, že osobní údaje v listinné podobě nearchivuje.
  4. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

H. Závěrečná ustanovení

 

  1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte a dáváte souhlas k tomu, aby vámi uvedené osobní údaje byly zpracovávány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (v účinném znění), v rámci činnosti e-shopu www.u-kasparka.cz www.polstarky-rucniky.cz a to až do odvolání.
  2. Provedením objednávky jinak než z internetového objednávkového formuláře, tedy písemně, telefonicky, faxem, e-mailem, prostřednictvím SMS, Facebooku nebo Messengeru potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte a dáváte souhlas k tomu, aby vámi uvedené osobní údaje byly zpracovávány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (v účinném znění), v rámci činnosti e-shopu www.u-kasparka.cz www.polstarky-rucniky.cz a to až do odvolání.
  3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.